Επικοινωνία
Περιοχές
Επιχειρήσεις
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΣΩΤΗΡΙΑ
Μ.Η.Τ.Ε. : 0726K113K02735-0
Κατηγορία : 3
Δωμάτια : 10
Κλίνες : 20
Διεύθυνση : ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, 37012
Τηλέφωνα : 2426031624
Κινητό : 6972484809
Web : http://www.papanero.com
e-mail : kathfot@otenet.gr
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΣΩΤΗΡΙΑ

 

"Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια aterina Fotopoulos Rooms and Apartments` αποτελούν ένα "σπίτι" μακρυά από το σπίτι σας.

 

Η οικογένεια Φωτοπούλου, είναι εκεί να σας καλωσορίσει και να φροντίσει για κάθε ανάγκη σας, ωστόσο θα φιλοξενηθείτε σε αυτοδύναμο διαμέρισμα, που διαθέτει μικρή κουζίνα, βεράντα με θέα στη θάλασσα, ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό και τηλεόραση. 

 

Δωρεάν wi-fi είναι διαθέσιμο στο αίθριο και σε κάποια από τα δωμάτια. 

 

Καλάθι με πρωϊνό, μπορεί να σερβιριστεί στο δωμάτιό σας, ή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας, ή ακόμα να επισκεφθείτε μία από τις καφετέριες στην παραλία σε απόσταση, μόλις, 5 λεπτά από το διαμέρισμά σας. 

Στα ενοικιαζόμενα Δωμάτια `Katerina Fotopoulos Rooms and Apartments`, θα ακούτε μόνο τον ήχο των κυμάτων, τα τρυζόνια και κάποιες φορές τις κουβέντες της «Φιλιώς», του μικρού παπαγάλου και θα βλέπετε τριγύρω σας, μια μοναδική ομορφιά, απέραντο γαλάζιο, ελαιώνες, λεμονιές και υπέροχες αμμώδεις παραλίες. Και θα έχετε, σίγουρα, την ευτυχία να δείτε δελφίνια στο πέλαγος, όπως και να παίξετε, αν θέλετε, με μια μεγάλη γατο-οικογένεια! 

 

Το Πήλιο, εκτός των άλλων, είναι γνωστό και για τις μοναδικές διαδρομές πεζοπορίας, ενώ 10 τουλάχιστον πανέμορφες παραλίες βρίσκονται διάσπαρτες σε απόσταση μισής ώρας με το αυτοκίνητο, οι 4 από αυτές, σε κοντινή απόσταση, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης που χρησιμοποιήθηκε ως χώρος γυρίσματος της σκηνής «the dancing queen», από την ταινία Mamma Mia, στον κόλπο της Νταμούχαρης. 

Οι ντόπιοι, εξακολουθούν να αναπολούν με θαυμασμό την Meryl Streep και τον Pierce Brosnan.